به گزارش قدس آنلاین، فرهاد زیویار عصر امروز در حاشیه بازدید از شرکت ماشین سازی لرستان با اشاره به اینکه سابقه این کارخانه به قبل از انقلاب برمیگردد، توضیح داد: برای احیا این واحد ظرف دوسال گذشته حدود یک هزار میلیارد تومان هزینه شده است که ماحصل آن اشتغال ۲۰۰ نفر است.
وی با بیان اینکه ماشین سازی لرستان در حال حاضر با ۳۰ درصد ظرفیت خود فعالیت میکند، گفت: در صورتی که ۷۰ درصد ظرفیت باقیمانده هم فعال شود اشتغال زایی این واحد به ۹۰۰ نفر هم افزایش پیدا میکند.
به گفته وی ماشین سازی لرستان از سال گذشته تاکنون ۱۰ قرارداد با کارخانجات بزرگ کشور منعقد کرده است، ارزش این قراردادها یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است.
زیویار گفت: حمایتی که نیاز است از ماشین سازی انجام شود در قالب سرمایه در گردش و سرمایه ثابت است، چون این کارخانه در حوزه بازار یابی با مشکلی مواجه نیست.
وی بیان کرد: برای تامین تسهیلات مورد نیاز مذاکراتی با بانکها انجام دادهایم، بانکها اما کم و کسری در وثیقه را مطرح میکنند.
استاندار لرستان تاکید کرد: متاسفانه فرمولهای متداول و متعارف بانکها در کشور مناسب نیست، امیدواریم بتوانیم با چانه زنی مشکلات را حل کنیم.
زیویار با اشاره به اینکه سابقه ماشین سازی به قبل از انقلاب برمیگردد، گفت: زیر ساختهای کارخانه بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان است، اما بخشهای مختلفی از این واحد دچار استهلاک شده و نیاز به نوسازی دارد.
به گفته وی ماشین سازی جزو کارخانههای مادر محسوب میشود که در ساخت سازههای فلزی، ساختمان سازی، پتروشیمی، نیروگاه، فولاد و مبدلهای حرارتی فعالیت دارد.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه چشمانداز روشنی پیش روی ماشین سازی وجود دارد، گفت: این واحد جزو زنجیرهی تولید و ارزش در کشور محسوب میشود که در صورت حمایت میتواند در حوزه اشتغال و تولید حرف زیادی برای گفتن داشته باشد.
ماشین سازی لرستان به عنوان یکی از ظرفیتهای مهم استان پس از سالها تعطیلی و بلا تکلیفی با حمایتهای دولت سیزدهم احیا و به چرخه تولید بازگشت.
نظر شما